Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Alecto WS-1850

weerstation

Alecto WS-1850
45.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAlecto WS-1850
De WS-1850 is een weerstation met draadloze buitensensor. Deze buitensensor meet verschillende data en geeft deze draadloos door aan de indoorunit. Op het prachtige kleurenscherm zie je in één oogopslag de binnentemperatuur, de buitentemperatuur en de luchtvochtigheid van binnen en buiten. Tevens meet dit weerstation de luchtdruk. Op basis van al deze weerdata maakt de WS-1850 een weersvoorspelling, die hij op een geanimeerde manier weergeeft in het scherm. Je kunt er zelf voor kiezen wat de beste plek is voor de weersensor en het weerstation, want met een bereik van 100 meter is een goede verbinding verzekerd.

Een perfect ontwerp
De WS-1850 is niet alleen heel veelzijdig, hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Het grote kleurenscherm geeft een haarscherp beeld, waarin de animaties van de weersvoorspelling helemaal tot hun recht komen. De klok in dit weerstation is radiogestuurd. Dat betekent dat hij via radiogolven gesynchroniseerd wordt met een atoomklok en dus altijd exact de juiste tijdsweergave heeft.

Het weerstation sluit je met een meegeleverde adapter aan op het lichtnet; de buitensensor werkt op batterijen. Het verbruik van de buitensensor is laag, dus de batterijen hoeven niet vaak te worden vervangen. Maar als het toch bijna zover is, dan kun je dat zien op het scherm van je WS-1850 weerstation met draadloze buitensensor.

Alle kenmerken van de WS-1850 opgesomd:
Komt met een draadloze buitensensor
Heeft een radiogestuurde klok (RCC)
Het bereik van de draadloze buitensensor is tot 100 meter
Het kleurenscherm geeft een geanimeerde weersvoorspelling
Meet zowel de binnen- en buitentemperatuur als de binnen- en buitenluchtvochtigheid
Een draadloos weerstation ... van Alecto!

Meetfuncties weer        Temperatuur, Luchvochtigheid
Meetfuncties trend display        Nee
Weersvoorspelling        Ja
Klok functie        Ja
Alarm functie        Nee
Ophangsysteem voor aan de muur        Ja
Productdetails
EAN        8712412677191
Merk        Alecto
Type        WS-1850