Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Gigaset AL385 Duo

dect telefoon

Gigaset AL385 Duo
59.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGigaset AL385Duo
Met de Gigaset AL385A heb je een betrouwbaar draadloos telefoontoestel, een extra handset en geïntegreerd antwoordapparaat met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het toestel is makkelijk in gebruik met duidelijke gevoelige toetsen. Wanneer je bezig bent schakel je met één druk op de knop de handsfree-functie in. De Gigaset AL385A is ook een milieuvriendelijke keuze, voorzien van Eco Mode Plus.  

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de plug & play kan je de set zo uitpakken, aansluiten en ermee bellen. Beide de toetsen en de verlichte display zijn erg duidelijk en daardoor makkelijk in gebruik. De handsets hebben een gesprekstijd van 18 uur en een standby tijd van 200 uur.  

Antwoordapparaat
Het antwoordapparaat heeft een opnametijd van 25 minuten en slaat alle inkomende gesprekken voor u op terwijl u afwezig bent. Je kan deze ook op afstand bedienen met de handset en op beide de handset en antwoordapparaat gaat er een indicatielampje branden wanneer er een nieuw bericht is. Het is ook mogelijk een persoonlijke welkomstboodschap op te nemen.

Telefoonboek
Het telefoonboek heeft ruimte voor 80 contacten zodat je gemakkelijk je vrienden en familie kunt opzoeken en bellen. Hiermee biedt de handset ook nummerherkenning zodat je kan zien wie er belt en sneltoetsen zodat je jouw belangrijkste contacten zo aan de lijn hebt. In de oproeplijst kan je de laatste 25 inkomende en 10 uitgaande oproepen vinden.

Kenmerken:
Datum en tijd op display
Wekker
Compatibel met gehoortoestel
Lege batterij-indicatie
10 melodieën en 5 volume levels
specificaties
telefoonboek geheugen                80
incl. noodknop                
volumeregelaar                
verlichte toetsen                
display verlichting                
voor senioren                
antwoordapparaat