Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Electronics Ei146

Optische rookmelder de echte

Electronics Ei146
42.90 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeElectronics Ei146
OPTISCHE ROOKMELDER 230V KOPPELBAAR
Ei-146 de echte rookmelder!!      fire+gas detectie.

Werkingsprincipe Optisch
Met backup-batterij Ja
Backup-batterij meegeleverd Alkaline
Koppelbaar via kabel Ja
Standaard radiografisch koppelbaar Nee
Koppelbaar radiografisch optioneel Ja
specificaties

Bij nieuwbouw- en renovatie projecten moeten rookmelders, vanuit het Bouwbesluit en de NEN 2555, gevoed worden vanuit het 230Vac net. Daarnaast hebben deze melders een batterij back-up.

Alle 230Vac gevoede Easi-fit® rookmelders zijn zeer eenvoudig en snel te monteren op de Easi-fit® montagesokkel. Easi-fit® heeft de volgende voordelen:
Degelijke, snelle en veilige montage
Universeel: voor rook-, hitte/ en multisensormelder
Wordt rechtstreeks op de standaard centraaldoos of einddoos aangesloten, zonder extra connector
Door de uitbreekpoort voor ronde of platte buis ook in opbouwinstallatie toepasbaar, zonder gebruik te maken van een extra opbouwsokkel

De Easi-fit sokkel kan tijdens de bouw geïnstalleerd worden, na oplevering wordt de melder er eenvoudig opgeschoven. Dit voorkomt vervuiling en diefstal tijdens het bouwproces.
Volgens het Bouwbesluit dienen in nieuwbouw- en renovatieprojecten van woningen of appartementen rookmelders te worden geplaatst. Deze moeten voldoen aan de norm NEN 2555. Dit houdt in dat er dan optische rookmelders geplaatst moeten worden, die netgevoed (230Vac) worden en verder voorzien zijn van een batterij back-up voorziening. Deze melders zijn bijzonder geschikt voor een snelle detectie van langzaam smeulende branden en daardoor universeel toepasbaar.

De optische rookmelders van Ei voldoen aan de Europese productnorm NEN-EN 14604 en de Nederlandse norm voor (230V) huisrookmelders NEN 2555.