Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Braun SI3030

Strijkbout

Braun SI3030
42.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBraun SI3030
Het Braun TexStyle 3 SI3030PU stoomstrijkijzer heeft een 3D-strijkzool, de eerste afgeronde strijkzool ter wereld geïnspireerd door snowboards.
Een strijkijzer waarmee je achterwaarts over knopen, ritsen en zakken kunt strijken. Dit maakt je strijkklus een stuk gemakkelijker. De Braun TexStyle 3 SI3030PU is uitgeroepen tot Beste Koop van de Consumentenbond maart 2019 en Beste uit de test van de Consumentenbond maart 2019!

Dit strijkijzer zorgt door zijn stoomafgifte tot 45 g/min, 140 g stoomshot en 2300W vermogen voor perfecte resultaten.

Krachtige stoom
De SI 3030PU produceert een krachtige variabele stoomafgifte (0-45g/min) die diep doordringt in je strijkgoed. Voor hardnekkige kreukels gebruik je de extra stoomshot tot140g. Zelfs verticaal. Perfect om kreukels uit kleding en gordijnen te verwijderen.

Afgeronde 3D strijkzool
Naast de krachtige stoomafgifte is dit strijkijzer uitgerust met de unieke FreeGlide 3D SuperCeramic strijkzool. Dankzij de afgeronde vorm,welke gebaseerd is op een snowboard, strijk je moeiteloos in alle richtingen over hindernissen zoals knopen, zakken en ritsen. Zelfs achterwaarts! Het krasbestendige materiaal garandeert bovendien een optimaal glijresultaat met perfecte strijkresultaten als gevolg.

Precisiepunt
De driehoekige stoomzone in de punt van dit strijkijzer maakt het strijken van moeilijk te bereiken plekken, zoals kragen en naden, zeer eenvoudig.

Uitmuntende prestatie
De ideale combinatie van 2300 W vermogen en krachtige stoomafgifte voor een perfect eindresultaat.

Snelle opwarming
Het strijkijzer is opgewarmd tot ‘max.’ in 35 sec.

Gemakkelijk bijvulbaar
Een grote vulopening zorgt ervoor dat bijvullen zeer snel en gemakkelijk gaat.

Antikalksysteem
Reinig eenvoudig het antikalkstaafje voor langdurige, optimale stoomafgifte.