Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Kenwood CHP610

Hakmolentje

Kenwood CHP610
36.75 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodekenwood CHP610
De Kenwood CHP61.000WH helpt je met het maken van de lekkerste dips en sauzen. Binnen no-time heb je de lekkerste sauzen op tafel staan!

Voordelen van de Kenwood CHP61.000WH
Quad Blade-systeemtechnologie
Snijsysteem met vier messen
IJcrushfunctie


Kenwood CHP61.000WH: compact apparaat met optimale prestaties
Een lekker sausje voor bij de heerlijke hapjes of een goeie smoothie voor op een warme zomerdag. Je maakt het allemaal met de Kenwood CHP61.000WH hakmolen. Het apparaat is super compact en heel eenvoudig te gebruiken. Binnen de kortste keren heb je de beste dips en sauzen. Ondanks zijn kleine formaat heeft die een krachtig vermogen van 500 watt! Daarmee kan het alle kleine hoeveelheden bereiden. Het maakt daarbij gebruik van de Quad Blade-systeemtechnologie. Ook een snijsysteem met vier messen en twee verschillende snelheden helpen bij een perfect resultaat.

Maak je een smoothie of een ander koud drankje? Met de ijscrushfunctie kan je de drankjes laten koelen. Zo geniet je van een koud drankje op een warme dag! De inhoud van de kom is 500 ml. Genoeg drankjes voor iedereen dus! Door de antislipvoetjes blijft het apparaat stevig staan, wat het extra veilig maakt. Daarnaast zorgt de interlock ook voor een stukje veiligheid. Na gebruik stop je het vieze gereedschap gewoon in de vaatwasser om het weer blinkend schoon te maken.