Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Braun KF520wit

Koffiezetter

Braun KF520wit
59.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBraun KF520wit
Productbeschrijving
Een kopje koffie in de ochtend, of ’s avonds na de maaltijd? Met dit witte koffiezetapparaat: KF520/1, zal het u aan niets ontbreken. U zet met het grootste gemak in slechts enkele minuten een volle kan heerlijke koffie met een optimale koffiesmaak.

Gemakkelijk in gebruik
Het KF520/1 koffiezetapparaat zorgt niet alleen voor een heerlijk kopje koffie. Ervaar ook hoe gemakkelijk het apparaat is in gebruik. Dankzij de filterloslaatknop en het zwenkfilter vult u het koffiezetapparaat zeer eenvoudig, maar ook reinigen gaat hierdoor gemakkelijker. Bij het inschenken profiteert u van het ergonomische antislip handvat en de druppelstop. En niet onbelangrijk: de koffiesmaak doet zeker niet onder aan het hoge gebruiksgemak.

Optimale koffiesmaak
Het KF520/1 koffiezetapparaat is uitgerust met een PureAqua waterfiltersysteem. Het kraanwater wordt gefiltreerd met BRITA® filters waardoor uw koffie een nóg betere smaak heeft. Het geïntegreerde OptiBrew Systeem zorgt voor de juiste doorloopsnelheid en temperatuur tijdens het koffiezetten. De combinatie van deze systemen zorgt ervoor dat u extra geniet van een heerlijk kopje koffie.

Auto-off
Het KF520/1 koffiezetapparaat is voorzien van een automatische uitschakeling. Deze functie zorgt ervoor dat de koffiezetapparaat automatisch wordt uitgeschakeld na 40 minuten

OptiBrew systeem
Alle CaféHouse koffiezetters zijn uitgerust met het unieke OptiBrew systeem. Dit systeem zorgt voor een optimale afstemming tussen de temperatuur, doorlooptijd en extractie met als resultaat een perfecte koffiesmaak.

Superieure koffiesmaak
Koffie aroma is in belangrijke mate afhankelijk van de kwaliteit van het water waar de koffie mee is gezet. Daarom bevatten alle Braun CaféHouse koffiezetters het PureAqua waterfiltersysteem dat de koffie zijn volle, verleidelijke aroma laat ontvouwen. De Brita® waterfilters voorkomen dat er kalkaanslag in het apparaat ontstaat en minimaliseren substanties die afbreuk doen aan het aroma uit het water, zoals chloor.

Filter loslaatknop
Met één druk op de knop laat de filterhouder vanzelf los, zodat het koffiefilter met gemalen koffie er makkelijk ingezet kan worden. Bovendien is de filterhouder gemakkelijk uitneembaar en kan op het aanrecht worden gezet, zodat het nog makkelijker is om het filter met koffie te vullen.

Gemakkelijk inschenken
Het schenk- & sluitsysteem houdt het koffiearoma in de kan, terwijl u toch makkelijk kunt schenken. Dankzij de druppelstop kunt u gedurende het koffiezetten op ieder gewenst moment een kop koffie inschenken; de koffiestroom naar de kan wordt dan onderbroken.

Uniek, open antislip handvat
Het unieke, open handvat van de koffiekan is ontwikkeld om het schenken te vergemakkelijken. De ergonomische vorm en het soft-touch materiaal bieden alle vereiste veiligheid en gebruikscomfort om versgezette, aromatische koffie gemakkelijk in te schenken

Toon minder