Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Medisana WL444

Wake up light verkleurd in etalage

Medisana WL444
€ 49.99 20.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMedisana WL444
Altijd moeite om je ogen open te krijgen als je moet opstaan? Wil je maar niet uit dromenland komen en blijf je ergens halverwege hangen? Dan is deze WL444 Wake Up Light een absolute must!

Veel mensen prefereren een donkere slaapkamer, maar dat heeft tot resultaat dat je lichaam zeer plotseling moet omschakelen van nacht- naar dagritme. In de natuur wordt het geleidelijk steeds feller licht, waardoor je lichaam zich kan voorbereiden op de ochtend en je energiek wakker wordt. En dat resulteert in een stuk makkelijker en relaxter opstaan.

De Wake Up Light bereidt je 30 minuten voor het wekken rustig voor op de dag door middel van langzaam feller wordend licht, als ware het een kunstmatige zonsopgang. De energiezuinige LED-verlichting is krachtig genoeg om je lichaam deze zonsopgang te laten beleven waardoor je uitgerust met veel energie opstaat. Vlak voor de wektijd klinkt een van de acht natuurlijke, langzaam luider wordende wekgeluiden zoals bijvoorbeeld de branding, krekels of een kabbelende beek, of een van de 8 opgeslagen FM-radiozenders om je natuurlijke ontwaking compleet te maken.

De handige extra accu zorgt dat je je niet verslaapt als 's nachts de stroom onverhoopt uitvalt. De WL 444 Wake Up Light kun je ook gebruiken als sfeerverlichting voor je slaapkamer in combinatie met een van de zeven wellnesskleuren en je favoriete radiostation.

Functies:

Ontspannen wakker worden met geleidelijk feller wordend licht.
Twee instelbare wektijden.
Sluimerfunctie en tip-toetsen (extra timer voor alarm na 15 tot 90 minuten).
Voorzien van energiezuinige led-lampen.
8 in geluid toenemende natuurlijke wekgeluiden.
Ingebouwde digitale FM-radio.
Duidelijk en groot display met blauw licht.