Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Loewe

Bluetooth box

Loewe
99.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLoewe
Draagbare Bluetooth-luidspreker
Me-time is we-time. Een goed geluid met We. HEAR 1, je favoriete muziek, hier en nu en overal. Een totaal vermogen van 40 watt zorgt voor een super geluid en een rijke geluidskwaliteit met een batterijduur tot wel 14 uur. Vier inspirerende kleuren - voor al uw facetten. Dankzij de kleine afmetingen (90 x 220 x 83 mm) en de spatwaterdichte behuizing is het de perfecte metgezel om persoonlijk en flexibel te genieten van muziek en meer.

Voor al uw facetten.
De We. HEAR 1 Bluetooth-luidspreker heeft een totaal vermogen van 40 watt, biedt supergeluid en een rijke geluidskwaliteit. Voor meer buitengewone momenten, net zo buitengewoon als jij. Voor momenten die rocken.

Inspirerend anders.
De We. HEAR 1 Speaker is verkrijgbaar in vier inspirerende kleuren - jij hebt de keuze. Zet hem harder, vier het. Kleurrijk, luid en individueel.

Gemakkelijk te hanteren.
Aantrekkelijk klein formaat en weegt minder - gemakkelijk te hanteren. Spatwaterdichte behuizing maken het de perfecte metgezel voor uw verplaatsingen. Een moderne batterij met een levensduur tot 14 uur en een korte oplaadtijd bieden u lang muziekplezier.


Afmetingen & gewicht
Product
Netto gewicht
0,486 kg
Bruto gewicht
0,54 kg
Lengte incl. verpakking
26.7 cm
Breedte incl. verpakking
40.4 cm
Hoogte incl. verpakking
12 cm
Omdoos (4 stuks)
Netto gewicht
1 kg
Bruto gewicht
1,5 kg
Lengte
26.7 cm
Breedte
15 cm
Hoogte
13.5 cm