Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

TPLink TL-WPA8630

Wifi Kit

TPLink TL-WPA8630
189.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTPLink TL-WPA8630
De TP-Link TL-WPA8630 KIT breidt je Wi-Fi dekking thuis uit naar plekken waar het draadloze signaal van je router te zwak is of niet toereikend is. De powerline adapter kit kan één netwerk creëren door je bestaande powerlines te gebruiken en staat je toe om te genieten van Wi-Fi dekking in elk ruimte met een stopcontact.


Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WPA8630 KIT
Pluspunten Haalt hoge powerline snelheden tot 1200 Mbps
Pluspunten Er kan een (dual-band) wifi-hotspot mee worden opgezet
Pluspunten Dankzij de Pass-Through raak je geen stopcontact kwijt
Pluspunten Stabielere verbindingen dankzij Beamforming technologie
Pluspunten Beschikt over twee Gigabit ethernetpoorten

Minpunten Je router moet de Wireless AC wifi-standaard ondersteunen om het maximale eruit te halen

Draadloze snelheden tot 1200 Mbps
De TL-WPA8630 maakt gebruik van de Wireless AC wifi-standaard om dual band verbindingen te leveren met gecombineerde snelheden tot 1200 Mbps, inclusief 867 Mbps op de 5GHz verbinding en 300 Mbps op de 2.4GHz verbinding. De combinatie van indrukwekkende snelheid en gemakkelijke powerline netwerken bieden je snelle en betrouwbare verbindingen door uw hele huis. Dit maakt deze powerline adapter KIT perfect voor 4K streaming en online gamen op meerdere apparaten tegelijkertijd.

Powerline Snelheden tot 1200Mbps
Uitgerust met de geavanceerde HomePlug AV2 technologie ondersteunt de extender 2x2 MIMO* met beamforming. Hierdoor kun ke genieten van razendsnelle datatransmissiesnelheden tot wel 1200 Mbps. Perfect voor bandbreedte intensieve activiteiten zoals het streamen van ultra HD video's naar meerdere apparaten tegelijkertijd, online gaming en verzenden van grote bestanden.