Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

TPLink TL-SG105

5 poorts Switch

TPLink TL-SG105
25.90 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTPlink TL-SG105
De TP-Link TL-SG105 is een gigabit desktop switch met 5 aansluitingen en biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. Je kunt de snelheid van je netwerkserver en backbone verbindigen verhogen, of gigabit snelheden naar je desktop halen. Bovendien heeft de TL-SG105 heeft een laag energieverbruik. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG105 tot 65% op het stroomverbruik worden bespaard*, waardoor hij een milieuvriendelijke oplossing voor een bedrijfsnetwerk is.

Zet je ethernet op groen
Je hebt nu de keuze om voor groen te gaan bij het upgraden naar een gigabit netwerk. De TL-SG105 is namelijk uitgerust met de allernieuwste energiezuinige technieken, die je netwerkcapaciteit vergroten en het stroomverbruik aanzienlijk reduceren. Het energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de verbindingsstatus en kabellengte, om de CO2-voetafdruk van je netwerk te beperken.

Niet-actieve aansluitingen uitschakelen
Als een computer of netwerkapparaat uit staat, blijft de bijbehorende aansluiting van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom verbruiken De TL-SG105 kan de verbindingsstatus van elke aansluiting controleren en het stroomverbruik van aansluitingen die niet actief zijn verlagen, waardoor tot 65% minder stroom wordt verbruikt.

Stroombudget naar kabellengte
In het ideale geval zou een kortere kabel minder stroom verbruiken en minder vermogensverlies moeten geven. Dit is bij de meeste apparaten echter niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid stroom via de kabel verbruiken. De TL-SG105 analyseert de lengte van de aangesloten ethernetkabel en past het stroomverbuik daar op aan.

Eenvoudig te gebruiken
De automatische functies van deze gigabit switch maken installatie plug-and-play en zonder enig probleem mogelijk. Configuratie is niet nodig. Dankzij Auto MDI/MDIX zijn er geen crossover kabels nodig. Auto-negotiation op elke aansluiting registreert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100, of 1000 Mpbs) en past zich automatisch aan t.b.v. compatibiliteit en optimale prestaties.

* Maximale energiebesparing vergeleken met een conventionele TP-LINK switch; het werkelijke verbruik kan variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.