Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

TPlink Archer C2

Router

TPlink Archer C2
€ 59.00 39.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTPLink Archer C2
draadloze snelheid: 300 + 450Mbps Simultaneous dual-band Wireless AC Gigabit (Tot 1000 Mbps)

De TP-Link Archer C2 is een draadloze router die voldoet aan de Wireless AC wifi-standaard. Deze standaard is achterwaarts compatibel is met de Wireless N wifi-standaard en is driemaal sneller dan draadloos N. Omdat het zuinig met energie omgaat en een robuuste beveiliging mogelijk maakt, is 802.11ac de perfecte manier om een multimedia thuisnetwerk sneller te maken en congestie veroorzaakt door meerdere apparaten op te lossen.

Met draadloze snelheden tot 433 Mbps op de kristalheldere 5 GHz wifi-band en 300 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band biedt de Archer C2 je de flexibiliteit van twee afzonderlijke netwerken en superhoge draadloos snelheden. Eenvoudige taken zoals e-mail of surfen worden op de 2,4 GHz band verwerkt, terwijl bandbreedte-intensieve taken zoals online gaming of HD video streaming op de 5 GHZ band plaatsvinden – en dat alles tegelijk.

Stabiel omnidirectioneel signaal en superieure dekking
Met 2 afneembare antennes, gecombineerd met antennetechniek van hoge kwaliteit, kun je genieten van uitstekende draadloos prestaties met een stabiel signaal in alle richtingen en hoge snelheid over grotere afstanden. Hierdoor beschik je over een enorme draadloze dekking en betrouwbaarheid overal in je grote woning of kantoor.

Volledige gigabit kabelverbindingen voor snelle datatransmissie
Met één gigabit WAN- en vier gigabit LAN-aansluitingen kan de snelheid tot 10x maal hoger zijn dan met een standaard ethernetaansluiting. De Archer C2 is zeer krachtig en kan een robuust en supersnel bekabeld netwerk ondersteunen.

Eenvoudig opslaan en delen via USB
Via de USB-aansluiting kunt u eenvoudig een printer lokaal delen en bestanden en media met apparaten in het netwerk of op afstand via FTP Server.

Guest Network
Guest Network Access biedt aan gasten die je thuis- of kantoornetwerk willen gebruiken beveiligde Wi-Fi toegang, op een gecontroleerde manier en zonder dat je privé Wi-Fi toegangscodes of andere persoonlijke gegevens hoeft vrij te geven.

Parental Control
Met behulp van Parental Control kunnen ouders of systeembeheerders een beperkt toegangsbeleid voor kinderen of personeel tot stand brengen

Eenvoudig in te stellen
Het geoptimaliseerde configuratie hulpprogramma van TP-Link op de meegeleverde CD helpt gebruikers met het installeren van de software en instellen van het draadloze netwerk binnen een paar minuten.

IPv6 ondersteuning
De Archer C2 ondersteunt IPv6, dat fundamenteel is voor de volgende generatie Internet en een reeks nieuwe diensten en betere gebruikservaring mogelijk maakt.