Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

TL-PA7010P

powerline kit

TL-PA7010P
66.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTL-PA7010P
De TP-Link TL-PA7010 is een powerline kit bestaande uit twee adapters die je internetverbinding naar elke ruimte in huis brengt via het elektrische leidingennet in je woning. Sluit de TL-PA7010 aan om een internetverbinding uit te zenden naar elke plaats in je huis en deel die verbinding met al je favoriete bekabelde en draadloze apparaten. Een verenigd netwerk houdt de verbinding stabiel zelfs wanneer je zich door je huis beweegt. De powerline kit is voorzien van HomePlug AV2 technologie waardoor hij hoge doorvoersnelheden tot 1000 Mbps via het stroomnet kan halen. Deze snelheden zijn ideaal voor bandbreedte intensieve applicaties zoals meerdere HD/3D/4K video's streamen, online gamen en overdracht van grote bestanden.

Plus- en minpunten van de TP-Link TL-PA7010 KIT
Haalt hoge powerline snelheden tot 1000 Mbps
Beschikt over een snelle Gigabit ethernetpoort
Lager stroomverbruik dankzij de milieuvriendelijke energiespaarstand

Er kan geen wifi-hotspot mee worden opgezet

Tips van onze specialist
Plaats de adapters niet in een stekkerdoos. Hier werken ze minder goed in dan in een geaard stopcontact
De kwaliteit van je elektriciteitsnet is van invloed op de snelheid van je powerline netwerk. In oudere woningen ligt de snelheid daarom ook vaak wat lager

Plug & Play,

Minimale configuratie nodig

Verbind een powerline adapter met de router; sluit een andere powerline adapter aan op een stopcontact in een andere kamer en verbind deze met de met internetverbonden apparaten via Ethernet, pair -- en klaar ben je!