Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Logitech K120

Toetsenbord

Logitech K120
16.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLogitech K120
Met vlakke toetsen,een standaardindeling en een strak doch robuust ontwerp,biedt dit duurzame toetsenbord u een voortdurende,prettige type-ervaring. U kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok. Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft u bureau een stijlvol tintje,terwijl u handen een comfortabelere,neutrale positie aannemen. U kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan uw ergonomische behoeften. Set-up is eenvoudig. U sluit het toetsenbord gewoon aan op de USB-poort van uw desktop,laptop of netbook en u kunt er direct mee aan de slag.


Belangrijkste specificaties
Productbeschrijving        Logitech K120 - toetsenbord - Nederlands
Type apparaat        Toetsenbord
Interface        USB
Indeling        Nederlands
Functies        Bestand tegen knoeien
Afmetingen (BxDxH)        45 cm x 15.5 cm x 2.4 cm
Gewicht        0.55 kg
Microsoft Certificatie        Compatibel met Windows 7
Garantie van de fabrikant        3 jaar garantie
Documenten
Tech Data Product Data Sheet - Logitech K120 Keyboard - US Int'l - USB(920-002508).pdf
Kenmerken product
Comfortabel en stil typen
U kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.
Morsbestendig ontwerp
U hoeft zich geen zorgen te maken dat een ongelukje het einde van uw investering betekent,omdat de vloeistof gewoon weer uit het toetsenbord loopt.
Dun profiel
Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft u bureau een stijlvol tintje,terwijl u handen een comfortabelere,neutrale positie aannemen.
Stabiele,uitklapbare pootjes
U kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan uw ergonomische behoeften.
Plug-and-play USB-verbinding
Set-up is eenvoudig. U sluit het toetsenbord gewoon aan op de USB-poort van uw desktop,laptop of netbook en u kunt er direct mee aan de slag.
Goed leesbare toetsen
De vetgedrukte,helderwitte tekens zijn gemakkelijker te lezen;ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.
Geronde spatiebalk
Hiermee blijven uw handen in een neutrale positie,zodat u comfortabeler kunt typen.