Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Oled Tv,s

Oled televisie bv.48,55,65,77,83 inch

Oled Tv,s
Verschillende modellen, prijzen op aanvraag! *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeOled tv,s
OLED TV is een lust voor het oog.

Geef de kleuren en het contrast een boost voor extra diepte en realisme
Zie realistische kleuren en ontdek de details in diepe schaduwen en heldere tinten. Met de Pixel Contrast Booster worden kleur en contrast in heldere gebieden verbeterd, zodat u kunt genieten van scènes vol levensechte kleurschakeringen en tinten, meer diepte, fijne textuur en het diepzwarte contrast dat alleen OLED u kan bieden.

Diep OLED-zwart, meeslepend geluid, compact
Zie de diepe zwarttinten en natuurlijke kleuren van OLED in een compactere tv. Dankzij de krachtige processor spatten de details van het scherm met schermgeluid dat in harmonie met het beeld is. Geniet van prachtige beelden en geluidskwaliteit in een compacte vorm.

Zelfoplichtende pixels zorgen voor een werkelijk spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks design mogelijkheden, terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je leuk vindt aan tv - op alle manieren beter.

Wat maakt OLED anders dan al het andere?
Het antwoord is zelfoplichtende pixels. Een zelfoplichtende displaytechnologie die het verschil maakt voor je kijkervaring. In tegenstelling tot led-tv's die beperkt worden door backlight-technologie, zijn  OLED-tv's in staat tot extreem realisme en unieke designs.

Haal met een OLED TV van een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

Een evolutionaire tv-ervaring.

Optimaal kijken en luisteren
De 3e generatie α9 AI-processor analyseert de kwaliteit van de originele inhoud met deep-learning technologie en optimaliseert de inhoud in overeenstemming met je omgeving. Je krijgt de beste kijk- en luisterervaring met geoptimaliseerd beeld en geluid.

AI Picture Pro van de lg oled tv.
Het deep-learning-algoritme is ontwikkeld uit een enorme database van meer dan een miljoen visuele datapunten. Het algoritme herkent de kwaliteit van de inhoud en de 3e generatie α9 AI-processor verwijdert ruis en optimaliseert het contrast en de verzadiging. Het resultaat is een helder en bijzonder hoogwaardig beeld.

Auto Genre-selectie
De processor analyseert het type inhoud. Het herkent films, sport, animatie of een standaard programma en past het beeld en het geluid automatisch aan aan het genre.

Prachtig OLED in compact formaat, met onze uitzonderlijke processor van de Sony Oled,tv,s.
Dezelfde processor wordt gebruikt voor onze 8K-tv's2 en analyseert de beelddata nauwkeurig om het intense contrast van OLED optimaal te benutten met zuiver zwart, maximale helderheid en levensecht beeld.


AI-helderheidsregeling
Een lichtsensor meet het omgevingslicht, waarna de processor de tone-mapping fijn afstelt voor een optimale schermhelderheid. HDR-inhoud wordt verfijnd met helderheidsaanpassingen die donkere scènes omzetten in scènes met een verbluffend contrast, detail en kleurdiepte.

AI Sound Pro bij LG oledtv,s.
Door te leren van meer dan 17 miljoen geluidspunten identificeert de processor stemmen, effecten en frequenties, zodat het geluid kan worden geoptimaliseerd op basis van het geluidsgenre.

Beeld en geluid in harmonie: het scherm is de speaker bij Sony Oledtv,s
Door het scherm als speaker te gebruiken, worden beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd: het geluid komt van de juiste plek op het beeldscherm, voor een bioscoopachtige ervaring.


Adaptive Sound Control
Wat je ook bekijkt, drama's, sport, films, nieuws of muziek, de processor herkent het en optimaliseert het geluid voor de specifieke inhoud. De stemmen van de nieuwslezers zullen duidelijker zijn en de geluidseffecten van de films zullen levendiger zijn.

AI akoestische tuning van Lg oled tv.
De grootte van de kamer, de positie van de tv en waar je zit worden gedetecteerd door de Magic Remote. De processor stemt het geluid af en brengt het in balans om het aan te passen aan de ruimte.

Echte bioscoopervaring,  Ultieme game-ervaring,  Complete sportervaring, Volledige luxe-ervaring.

Duik in het enorme aanbod van entertainment met Apple tv-app en Netflix. Van de nieuwste films, tv-shows en documentaires tot live sporten en meer, je vindt ze hier allemaal op één plek. Geniet en ontspan!