Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

LG Oled Tv,s

Oled televisie bv.48,55,65,77,83 inch

LG Oled Tv,s
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLG
LG OLED TV is een lust voor het oog.

Zelfoplichtende pixels zorgen voor een werkelijk spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks design mogelijkheden, terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je leuk vindt aan tv - op alle manieren beter.

Wat maakt OLED anders dan al het andere?
Het antwoord is zelfoplichtende pixels. Een zelfoplichtende displaytechnologie die het verschil maakt voor je kijkervaring. In tegenstelling tot led-tv's die beperkt worden door backlight-technologie, zijn LG OLED-tv's in staat tot extreem realisme en unieke designs.

Haal met een OLED TV van LG een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

LG OLED TV is uniek dankzij zijn techniek met zelfoplichtende pixels. Meer dan 100 miljoen zelf-verlichte subpixels * komen samen om het volgende niveau van tv kijken te leveren. Geniet van het diepste zwart, rijkste kleuren en meest realistische beeldkwaliteit.

α9 Gen3 AI Processor 4K
Een evolutionaire tv-ervaring.
Met diepgaande leeralgoritmen analyseert de α9 Gen3 AI-processor de inhoud op het scherm om inhoud te leveren als de meest onderdompelende. Alle aanpassingen zijn automatisch, verbeterd voor het ultieme beeld en geluid, om van elke kijkervaring een spektakel te maken.

Optimaal kijken en luisteren
De 3e generatie α9 AI-processor analyseert de kwaliteit van de originele inhoud met deep-learning technologie en optimaliseert de inhoud in overeenstemming met je omgeving. Je krijgt de beste kijk- en luisterervaring met geoptimaliseerd beeld en geluid.


AI Picture Pro
Het deep-learning-algoritme is ontwikkeld uit een enorme database van meer dan een miljoen visuele datapunten. Het algoritme herkent de kwaliteit van de inhoud en de 3e generatie α9 AI-processor verwijdert ruis en optimaliseert het contrast en de verzadiging. Het resultaat is een helder en bijzonder hoogwaardig beeld.

Auto Genre-selectie
De processor analyseert het type inhoud. Het herkent films, sport, animatie of een standaard programma en past het beeld en het geluid automatisch aan aan het genre.


AI-helderheidsregeling
Een lichtsensor meet het omgevingslicht, waarna de processor de tone-mapping fijn afstelt voor een optimale schermhelderheid. HDR-inhoud wordt verfijnd met helderheidsaanpassingen die donkere scènes omzetten in scènes met een verbluffend contrast, detail en kleurdiepte.

AI Sound Pro
Door te leren van meer dan 17 miljoen geluidspunten identificeert de processor stemmen, effecten en frequenties, zodat het geluid kan worden geoptimaliseerd op basis van het geluidsgenre.

Virtuele 5.1 Up-mix
Het AI-algoritme maakt een mix van tweekanaalsgeluid om op overtuigende wijze 5.1 surroundsound na te bootsen, waardoor de kwaliteit wordt verbeterd voor een betere luisterervaring.

Adaptive Sound Control
Wat je ook bekijkt, drama's, sport, films, nieuws of muziek, de processor herkent het en optimaliseert het geluid voor de specifieke inhoud. De stemmen van de nieuwslezers zullen duidelijker zijn en de geluidseffecten van de films zullen levendiger zijn.


AI akoestische tuning
De grootte van de kamer, de positie van de tv en waar je zit worden gedetecteerd door de Magic Remote. De processor stemt het geluid af en brengt het in balans om het aan te passen aan de ruimte.

Echte bioscoopervaring,  Ultieme game-ervaring,  Complete sportervaring, Volledige luxe-ervaring.

Duik in het enorme aanbod van entertainment met Apple tv-app en Netflix. Van de nieuwste films, tv-shows en documentaires tot live sporten en meer, je vindt ze hier allemaal op één plek. Geniet en ontspan!