Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Pioneer C4

Oordopjes Bluetooth

Pioneer C4
29.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePioneer C4
Omschrijving Pioneer SE-C4BT Bluetooth In-Ear - Zwart
Pioneer SE-C4BT

Bevrijd je leven en je muziek
De C4 draadloze hoofdtelefoon van Pioneer biedt een groot aantal functies. Buitenshuis, woon-werkverkeer of chillen, ze dompelen je comfortabel onder in een bas-rijke wereld waar zang schijnen met pure levendigheid. Bedien de weergave van muziek, voer telefoongesprekken of vraag jouw telefonische assistent om hulp via een eenvoudige afstandsbediening die is bevestigd in een duurzame kabel. Je kunt zelfs twee telefoons tegelijkertijd koppelen aan je SE-C4BT.

Rijk, hoogwaardig geluid uit een compacte behuizing
De gevoelige φ8mm drivers van de SE-C4 verhogen de audioresolutie, verdiepen de bassen en verduidelijken de hoge- en midden tonen geluid.
Ear Direct Mount-structuur lijnt de driver en het mondstuk rechtstreeks uit in het binnenoor voor verbeterde basrespons, geluidsisolatie en pasvorm.

Steminteractie met één druk op de knop
Blijf via spraak draadloos verbonden met telefoongesprekken en slimme assistenten. Met één knop wordt de microfoon geactiveerd, zodat je handsfree kunt chatten en Siri of de Google Assistent om hulp kunt vragen zonder je telefoon aan te raken.

Luister langer, laad sneller op
Efficiënte batterij biedt een weergave van maximaal 6 uur met een oplaadbeurt van 1,5 uur. Neem muziek draadloos mee zonder zorgen over de batterij.

Inline afstandsbediening geeft jou weer controle
Met drie knoppen en een microfoon heb je de controle over muziek en verander je het volume, sla je nummers over, telefoneer en activeer je voice-assistent-functies. Dus voer taken uit met de grote knoppen en je stem.

Multi-point functie koppelt twee telefoons
Met de Multi-point functie kun je tegelijkertijd twee smartphones aansluiten. Neem oproepen met één telefoon aan en luister naar muziek met een andere. Een eenvoudig te beheren oplossing voor mensen met werk- en privé-telefoons.

Exclusieve Pioneer Notification-app
Pioneer Notification App voor Android leest tekst meldingen zoals SMS voor, wat geweldig is als je je telefoon niet meteen kunt bereiken. Configureer de app om breaking news, e-mail, kalenderupdates en meer te lezen.

SPECIFICATIES & ACCESSOIRES
Verzendmethode: Bluetooth® Ver. 4.2
Verzendafstand: Tot 10 m
Gebruikte frequentie: 2,4 GHz (2,4000 GHz-2,4835 GHz)
Ondersteunde Bluetooth-profielen: A2DP / AVRCP / HFP / HSP
Meerdere paren: Max. 8 apparaten
Stroombron: DC 3.7 V oplaadbare lithium-ionbatterij
Batterijduur: Max. 6 uur met continue verbinding (inclusief audioweergave)
Oplaadtijd: Ca. 1,5 uur
Driver: φ 8 mm dynamische driver
Frequentiebereik: 10 Hz-20 kHz
Gewicht: 13 g (0.46 oz.) Inclusief batterij
Geleverd met S / M / L siliconen oortips en micro USB-kabel