Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Quantis CI+ module

Module insteek

Quantis CI+ module
69.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeQuantis CI+module
Digitale- of HD-televisie zorgt voor ongekend scherpe TV-beelden met meer kleur en detail. Met een Quantis CI+ 1.3 TV module geniet je van HDTV zonder dat je een extra (losse) digitale ontvanger nodig hebt. Dus geen gedoe met extra kabels en slechts één afstandsbediening. Je schuift de module, samen met de smartcard van jouw kabelaanbieder in de televisie en je bent klaar. Alles in één, dat is nog eens gemakkelijk!

De Quantis CI+ 1.3 TV module (Common Interface Plus) is in Nederland te gebruiken voor de ontvangst van Digitale TV/HDTV van o.a. Ziggo, CAIW, Delta en KabelNoord. De meeste TV fabrikanten brengen televisies op de markt waarin je een CI+ TV module kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de CI+ TV module goed werkt worden de televisies door de kabelmaatschappijen gecertificeerd. Op de website van je kabelaanbieder vind je een overzicht van gecertificeerde televisies.

Wat heb je nodig om via de CI+ TV module Digitale TV te kijken?

een CI+ 1.4/1.3/ 1.2 gecertificeerde televisie.
Quantis CI+ TV module
smartcard van je kabelaanbieder

De Quantis CI+ 1.3 TV module is ook geschikt voor 4K Ultra HD televisies.  4K televisies hebben een resolutie van 3840×2160 pixels. Dit betekent dat ze maar liefst 4x zo scherp zijn dan Full HD televisies.

Met de Quantis CI+ 1.3 TV module kun je gebruik maken van interactieve televisie van Ziggo. Met interactieve televisie kun je films en series bestellen en gemiste uitzendingen bekijken.

De TV module is ook geschikt voor 1.2 televisies. Bij gebruik van een 1.2 televisie kun je echter geen gebruik maken van interactieve televisie van Ziggo.

De Quantis CI+ 1.3 TV module wordt geleverd in een zwarte of oranje verpakking.

Heb je nog een blauwe CI+ 1.2 module van Quantis?
Dan kun je wel genieten van HDTV van je kabelaanbieder, maar niet van interactieve televisie van Ziggo. Deze module is geschikt voor 1.2 en 1.3 gecertificeerde televisies.