Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Humax Tv+ H3

TV Mediabox Smart op=op

Humax Tv+ H3
€ 69.95 49.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHumax TV+ H3
HUMAX TV+ H3 Smart TV mediaspeler
Maakt van elke TV een Smart TV!!    Netflix

Met de HUMAX TV+ H3 Smart TV mediaspeler maak je in een handomdraai elke TV Smart. Kijk Netflix, Uitzending gemist, films, series, documentaires, sport, nieuws en nog veel meer. Gewoon op je TV! Op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal voor de TV in de woonkamer maar ook voor een tweede TV in bijv. de slaapkamer. Het enige wat je nodig hebt is een TV met HDMI-aansluiting en een internetverbinding. Aansluiten en kijken!

Apps op je TV
Netflix, Uitzending gemist en nog veel meer kijk je niet meer op je laptop maar gewoon op je TV. Via Apps die speciaal zijn aangepast om op een TV te bekijken.
NL Store
De meest populaire Nederlandse Apps staan voor je klaar in de NLStore op je TV. Klikken en kijken!
Kijk wanneer je wilt
Kijk je favoriete programma wanneer het jou uitkomt. Gewoon op je TV!
Afstandsbediening
De HUMAX TV+ H3 bedien je eenvoudig met de afstandsbediening
Apps op je TV

Steeds meer mensen kijken een TV-programma wanneer het hen uitkomt. Dat kan op een Smart TV. Maar wat als je die niet hebt? Of als de Apps op je Smart TV niet meer werken? Dan kun je het programma kijken op je laptop. Ideaal? HUMAX vindt van niet. Een leuke serie kijk je toch het liefst lekker op de bank op een groot TV-scherm. Alleen of met je gezin of vrienden. En als dat ook nog eens gemakkelijk kan zonder dat je een nieuwe TV hoeft aan te schaffen dan is dat helemaal ideaal. Met de HUMAX TV+ H3 maak je van elke TV een Smart TV.

Voortaan is er altijd iets op TV

‘Er is niets op TV’ behoort tot het verleden. Voortaan is er altijd iets op TV. Lekker op de bank een middagje House of Cards kijken op Netflix. Boer zoekt vrouw kijken op een zondagmiddag. Wat jij wil! De meest populaire Nederlandse Apps staan voor jou klaar in de NLStore op de TV+ H3. Je bedient ze gewoon via de afstandsbediening en alle Apps zijn geschikt gemaakt om op een TV te bekijken. En dat maakt de TV+ H3 uniek! De meeste andere mediaspeler bedien je namelijk met je smartphone. Bovendien zijn daarop bijna geen Nederlandse Apps beschikbaar. De TV+ H3 zit boordevol Nederlandse Apps zodat jij niets meer hoeft te missen. En wil je toch zelfs Apps toevoegen, zoals bijv. Kodi, dan kan dat gewoon. Wat wil je nog meer?

Was elk product maar zo eenvoudig te bedienen

De installatie en bediening van de TV+ H3 Smart TV mediaspeler is kinderspel

Sluit de TV+ H3 aan op je TV met een HDMI-kabel
Verbind met internet via WiFi of ethernetkabel
Doorloop de installatie en kijken maar!
Je hebt op je TV-scherm meteen toegang tot de meest populaire Nederlandse Apps. De Apps staan overzichtelijk in de NLStore. Apps die je wil kijken download je met één klik naar ‘Mijn Apps’. Geen gedoe met programma’s opzoeken op je smartphone of tablet en ‘swipen’ naar je TV. Heel eenvoudig kijken wat je wilt, gewoon op jouw TV. Met de afstandsbediening. Het gemak dient de mens.
Met de HUMAX TV+ H3 kun je ook:
– Zelf Apps toevoegen Zelf Apps toevoegen die je interessant vindt zoals Kodi
– Afstandsbediening De HUMAX Cast App gebruiken zodat je de TV+ H3 kunt bedienen met je smartphone in plaats van met de bijgeleverde afstandsbediening
– Eigen foto’s en films bekijken Je eigen foto’s of films op TV bekijken die opgeslagen zijn op je Humax recorder, NAS of externe harde schijf

Specificaties
Haal meer uit uw TV!
• De meest populaire TV Apps standaard geïnstalleerd zoals Netflix, NPO Uitzending gemist, RTL XL, KIJK, Regio TV, NL ziet, Youtube
• Apps door HUMAX getest en geschikt gemaakt voor TV-weergave
• Makkelijke installatiewizard en overzichtelijk menu
• HUMAX Mediaspeler (DLNA): draadloos afspelen van muziek, foto’s en video vanaf apparatuur uit hetzelfde netwerk
• Eenvoudig te bedienen via simpele afstandsbediening of via de gratis ‘HUMAX Cast APP’ op uw smartphone/tablet
• 1080P full-HD weergave
• Ingebouwde wifi
• HDMI, Ethernet, SPDIF audio uitvang, DC ingang, USB
• Winnaar Red Dot Design Award.