Radio-tv Christiaanse Burgh-Haamstede

Lenco TT-34

Retro koffer pickup houten kast

Lenco TT-34
149.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLenco TT-34
De Lenco Classic Phono TT-34 is een prachtige en stijlvolle platenspeler met usb-uitgang in een echte retro-look. De platenspeler zit verpakt in een mooie en handige ronde koffer van hout, zodat deze overal mee naartoe kan. Met de TT-34 heb je dus altijd en overal jouw favoriete muziek bij de hand.
De platenspeler is een gebruiksvriendelijk apparaat zonder toeters en bellen. Dankzij de ingebouwde speakers kun je jouw favoriete muziek in hoge kwaliteit afspelen. Neem de koffer mee naar een verjaardag of reünie en verbaas iedereen met talloze oude én nieuwe hits. Vraag van tevoren of je vrienden en familie ook hun favoriete plaat meenemen en het wordt een feest om nooit meer te vergeten. Sluit de platenspeler via USB aan op je PC en converteer jouw vinylcollectie naar digitale MP3-bestanden.
De Classic Phono TT-34 beschikt over een keramische stereo cartridge met naald. Je kunt jouw platen in 3 snelheden afspelen: 33 RPM, 45 RPM en 78 RPM, en de speler bevat bovendien auto-return. De platenspeler is voorzien van een riemaandrijving, 2 ingebouwde luidsprekers.