Home     TPlink TLPA8010P Set van 2 stuks
TPlink TLPA8010P Set van 2 stuks

TPlink TLPA8010P  Set van 2 stuks


TPlink TLPA8010P Set van 2 stuks


Homeplug Kit


€ 117.00


Artikelcode: TPLink TLPA8010P

  • Productinformatie

De TP-Link TL-PA8010 KIT maakt met behulp van het bestaande elektriciteitsnet in je woning van elk stopcontact een Internet aansluiting. Geen configuratie nodig - steek de adapter eenvoudig in een stopcontact en je kunt direct genieten van HD streaming en gaming. Dankzij het ingebouwde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren. Met een snelheid tot 1200 Mbps voor ultrasnelle HD streaming, online gaming en sneller downloaden beschik je met de TL-PA8010 KIT over een uitstekend home entertainment netwerk.

Plus- en minpunten van de TP-Link TL-PA8010 KIT
Pluspunten Haalt hoge powerline snelheden tot 1200 Mbps
Pluspunten Dankzij de Pass-Through raak je geen stopcontact kwijt
Pluspunten Beschikt over een Gigabit ethernetpoort
Pluspunten Lager stroomverbruik dankzij de milieuvriendelijke energiespaarstand

Minpunten Er kan geen wifi-hotspot mee worden opgezet
Minpunten Er kan maar een apparaat bedraad op worden aangesloten

1200 Mbps! Perfect voor bandbreedte-intensieve activiteiten
Dankzij de geavanceerde HomePlug AV2 technologie wordt met de TL-PA8010P KIT een Powerline generatie geintroduceerd waarmee nog snellere datatransmissie in het thuisnetwerk mogelijk is. De TL-PA8010 KIT ondersteunt 2x2 MIMO* met beamforming, zodat gebruikers profiteren van ultrasnelle transmissiesnelheden tot 1200 Mbps.Perfect voor bandbreedte-intensieve activiteiten, zoals streamen van ultra-HD video naar meerdere apparaten tegelijk, online gaming en overbrengen van grote bestanden.

*De Multiple Input Multiple Output functionaliteit van HomePlug AV2 zorgt voor aanzienlijk hogere transmissiesnelheden, met name tijdens piekperioden. Deze gebruikt elke twee aders van een 3-aderig elektriciteitsnetwerk voor hogere prestaties.

Extra stopcontact voor andere apparaten
Waar stopcontacten schaars zijn, betekent het geïntegreerde stopcontact van de TL-PA8010 KIT dat de adapter als een normaal stopcontact fungeert. Een smart TV of game console kan op de adapter worden aangesloten zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren. Het ingebouwde ruisfilter voorkomt dat elektrische signaalruis de prestaties van de Powerline adapter vermindert.

Plug & Play, geen configuratie nodig
De TL-PA8010 KIT is eenvoudig te gebruiken:
1. Steek een Powerline adapter in een stopcontact en verbind hem met de router m.b.v. een ethernetkabel.
2. Steek nog een Powerline adapter in een stopcontact in een andere ruimte en sluit een Internet apparaat m.b.v. een ethernetkabel erop aan
De Powerline adapters maken automatisch verbinding en creëren zo een netwerk. De "Verbind” toetsen op de Powerline adapters kunnen worden gebruikt om het netwerk te beveiligen, of om meerdere Powerline adapters in uw thuisnetwerk te beheren.

Tot 85% lager stroomverbruik
De TL-PA8010KIT is een Powerline adapter van een nieuwe generatie. Door zijn praktische ontwerp en geavanceerde energiespaarstand schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin hij tot 85% minder stroom verbruikt.*